As far as possible, one-way road system is adopted to avoid congestion and to encourage speedy movement of the traffic. The circulation pattern is designed to allow an internal route for the cars without the need to get out to the busy main road.
The service circulation is located conveniently at the rear of the tower, away from the main entrance in the front. The rear entry lobby, provided with security guard room and ancillary amenities, also caters to the after office hours use.

The parking building sits quitely at the rear of the main tower, and provides all the essential traffic and utility functions.
Parking space are located in the 10 storey car park building and 1 level of basement have provided. Wide aisles promote easy circulation. The tower and the car park building are connected by a generous aluminum cladded canopy which provide weather-protected access for the visitors. Passengers lift strategically located enable speedy link to tenants respective offices.

While aesthetic considerations are of great importance in selecting material finishes, particular attention is given to their performance under sustained use, long term durability and maintenance.
The lift lobbies on every typical floor are captured and lined with marble faced walls, office walls are screeded to take the selected finishes of the tenants. A mineral acoustic tile suspended ceiling is fitted with a perimeter blind/curtain box.
All washrooms and public toilets are finished with good quality tiles and fitted with polished marble vanity counters. VIP toilets are given the special touch with full marble finishing and top quality sanitary wares.